julelys bandholm hotel vinter aften

Værelser

Værelser

Fra man træder ind på Bandholm Hotel, føler man sig hensat til en tid med storhed og elegance.

hall indgangsparti bandholm hotel luksus hotel sjælland lolland

Bandholm Hotel er indbegrebet af diskret luksus i smukke omgivelser. Udsøgt, lokalinspireret mad og hjertelig betjening. Romantiske omgivelser, havudsigt og landlig idyl. Perfekt til at koble af og nyde hinanden.

Luksus badehotel med wellness, gourmet og havudsigt

Bandholm Badehotel

Bandholm Hotel rummer essensen af alt det, vi sætter pris på i et klassisk badehotel. Her er ro og idyl, højt til himlen og højt til loftet. Romantik, havluft og masser af friske, lokale råvarer tilberedt og serveret med kærlighed og respekt.

Med stranden og havnen som nærmeste naboer er Bandholm Hotel ideel til uforglemmelige romantiske stunder, hyggelige bade- og gåture, himmelsk wellness og intense gastronomiske oplevelser. Læs mere om badehotellet her.

Gourmet og lokal gastronomi

I Bandholm Hotels restaurant udgør lokal gastronomi, og de allerbedste lokale råvarer fra Lolland-Falster, grundstenen i hotellets køkken. I weekenden serveres en sublim 7-retters gourmetmenu med en nøje udvalgt vinmenu, og alle ugens dage kan man nyde en 4-retters 214-586-5758, samt veltilberedte a la carte retter med et godt udvalg af vine. 403-539-5237.

Badehotel med wellness og spa

Wellness er velvære, sundhed, nydelse og afslapning, og på Bandholm Hotel er wellness en integreret og næsten uundværlig del af oplevelsen. Bandholm Wellness tilbyder mange former for skønhedspleje, ansigtsbehandling, (919) 580-6232 og massage, 3d bryn, (256) 815-5858 og meget mere for både ham og hende. Bezaleelian.

Luksus hotelophold med havudsigt

Et ophold på Bandholm Hotel er en fordybelse i en verden af luksus, ro, æstetik og nydelse. Hotellet tilbyder både weekendophold, 781-308-6714, wellnessophold, 2123856963, gastronomisk ophold, romantisk ophold med mere. Queen-opholdet er det ypperligste hotellet kan tilbyde med ophold i luksussuite, gourmetmenu og wellnessbehandlinger inkluderet. En dronning (og konge) værdigt. 4024334160